ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε ευτυχείς που έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας στο Hotel Elena & θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ εάν θα μπορούσατε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να δείτε τις προσφορές μας. Κάντε την κράτηση σας online και απολαύστε μια μοναδική διαμονή στο Ναύπλιο.

 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

  Βρείτε χαμηλότερη τιμή & εξασφαλίστε έκπτωση 10%. Κάντε την κράτησή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας και εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή.

 • ΜΠΟΝΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

  Έχουμε εξασφαλίσει τις ακόλουθες εκπτώσεις μπόνους μετά την κράτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της κράτησή σας για να εξασφαλίσετε εκπτώσεις σε είδη δώρων και στο φαγητό σας.

 • ΜΕΙΝΕΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ

  Μείνετε 3 συνεχόμενες νύχτες και εξασφαλίστε περισσότερο χρόνο για εξερεύνηση, με μία επιπλέον νύχτα δωρεάν. Η κράτησή σας πρέπει να είναι μέσα από την ιστοσελίδα μας.

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

  Έρχεται ο 3ος Μαραθώνιος αγώνας στο Ναύπλιο! Μείνετε 3 συνεχόμενες ημέρες και εξασφαλίστε την τρίτη ημέρα δωρεάν. Κάντε κράτηση 4, 5 & 6 Μαρτίου και κερδίστε μία δώρο!

 • ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

  Για ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος ή την επέτειό σας επισκεφτείτε το Hotel Elena. Ένα μπουκάλι κρασί & ένα καλάθι με φρούτα στο δωμάτιό σας σάς περιμένουν. Υποσχόμαστε να σας αφήσουμε μία αξέχαστη ανάμνηση.

 • ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Κάντε κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας και κερδίστε δώρα καλωσορίσματος κατά την άφιξη. Check – out κατόπιν διαθεσιμότητας & δωρεάν αναβάθμιση στο επόμενο τύπο δωματίου. Κράτηση βάσει διαθεσιμότητας.

Μεινετε στο κεντρο του Ναυπλιου